Middelen

De 10 beste middelen tegen een witte tong
Een witte tong is erg vervelend, maar gelukkig op verschillende manieren goed te bestrijden. Hieronder volgen de 10 beste middelen tegen een witte tong.

1. Orabrush
De Orabrush staat al jaren bekend als één van de meeste effectieve middelen tegen een witte tong. De Orabrush bestaat uit een borsteltje met zachte haartjes en een schrapertje. Met de haartjes wordt de witte tongaanslag los gemaakt, met het schrapertje wordt de aanslag vervolgens verwijderd.

2. Orabrush foam
Orabrush foam kan samen met de Orabrush schraper worden gebruikt voor optimale resultaten. Orabrush foam is schuim dat zeven natuurlijke enzymen bevat die effectief de slechte bacteriën op de tong doden. Bacteriën die een goede invloed hebben op de gezondheid van de tong worden met rust gelaten, terwijl de stankveroorzakende bacteriën worden verwijderd.

3. California breath powerdrops tongue
De California breath powerdrops zijn enorm effectief in de bestrijding van een vieze adem. Dagelijks besprenkel je de tong met twee of drie druppels. De druppels bevatten zink en actief zuurstof, wat de slechte bacteriën in de mond snel doodt. De vieze smaak en geur verdwijnt, terwijl het smaakvermogen wordt bevorderd.

4. Oxyd8 mondwater
Van alle mondwaters op de markt, worden de beste resultaten meestal behaald met het mondwater van Oxyd8. Oxyd8 mondwater maakt gebruik van actief zuurstof, dat effectief de witte tongaanslag bestrijdt en de bacteriën op de tong doodt.

5. Nasal sinus drops
Met nasal sinus drops bereik je de stinkende bacteriën die zich in de keel en achterop de tong bevinden. Meestal zijn het juist deze bacteriën die de witte tong en vieze geur veroorzaken. Druppel in ieder neusgat één á twee druppels en laat deze naar achteren lopen, waar ze in de keel terecht komen. Hier worden de slechte bacteriën snel gedood.

6. Kaux kauwgom
Kaux kauwgom stimuleert de speekselproductie en bevat geen suikers die bacteriën kunnen gebruiken om zich te vermenigvuldigen. Door op Kaux kauwgom te kauwen, kan witte tongaanslag effectief bestreden worden.

7. Oxyd8 mondspray
Oxyd8 mondspray maakt net als Oxyd8 mondwater gebruik van zink en actief zuurstof. Deze twee bestanddelen doden bacteriën die leven onder zuurstofarme omstandigheden en een vieze geur en witte tongaanslag kunnen veroorzaken.

8. Oxyd8 tongreiniger
De Oxyd8 tongreiniger is een makkelijk te gebruiken schraper waarmee de witte tongaanslag effectief verwijderd kan worden. Gebruik de tongreiniger dagelijks voor de beste resultaten.

9. PerioTherapy tandpasta
De PerioTherapy tandpasta is speciaal ontwikkeld om een geïrriteerde mondholte te behandelen. De tandpasta ondersteunt het natuurlijke herstel en bevat zink en actief zuurstof om de slechte bacteriën in de mond te doden.

10. Oxyd8 Plus tandpasta
Net als de tandpasta van PerioTherapy, pakt de tandpasta van Oxyd8 zeer effectief de slechte bacteriën in de mond aan. De tandpasta gebruikt zink, actieve zuurstof, fluoride, Q10 en xylitol om de beste resultaten te bereiken.